Wraps met gehakt en champignons

Wraps met gehakt en champignons

Een recept van Foodbloggers Lekker & Simpel
Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Wraps met gehakt en champignons

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 50 g
    • 200 g champignons (roerbakmix)
    • 2 tl tex-mexkruiden
    • 1 uitje
    • 200 g tomatenblokjes
    • 500 g
    • 8 wraps
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm je oven voor op 180ᴼC. Giet een scheutje olie in een pan en bak het gehakt rul.

  2. Snipper ondertussen het uitje en snijd evt. de champignons in stukjes. Als het gehakt rul is, voeg je de ui, kruiden en champignons toe en bak je dit 5 minuten mee.
  3. Daarna voeg je de tomatenblokjes toe en warm je het geheel op. Na een paar minuten kun je het vuur uitzetten als de saus warm is. Vul de wrap met de vulling, rol de wraps en leg ze in een ovenschaal.
  4. Strooi een beetje geraspte kaas over de opgerolde wraps en zet ongeveer 10 minuten in de oven.
  5. Aantal kcal: 640 p.p.

Variatietip: deze wraps uit de oven zijn ook heerlijk met kip en ananas.

Een feest om te maken: Snelle pizza wrap

Lees ook: Zo glijdt je snijplank nooit meer weg

Misschien vind je dit ook wel lekker!