Wrap met roergebakken paprika en guacamole

Wrap met roergebakken paprika en guacamole

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Wrap met roergebakken paprika en guacamole

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 tomaat
    • 3 paprika's (rood, geel en groen)
    • 1 bosuitje
    • sla (Lollo Rosso, een paar blaadjes)
    • tabasco (een paar druppels)
    • 1 rijpe avocado
    • 2 el fijngehakte koriander
    • 1.5 el Mexicaanse kruiden
    • 200 g chorizo
    • 1 ui
    • 100 g fetakaas
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 4 grote bloemtortillas (doorsnede ca. 25 cm)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Voor de guacamole: ontvel de tomaat, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Snijd het bosuitje in flinterdunne ringetjes. Schep het vruchtvlees van de avocado in een diep bord en prak het fijn. Meng er de tomaat, bosui, koriander en een halve eetlepel Mexicaanse kruiden door. Laat de guacamole ca. 30 minuten staan, zodat de smaken goed kunnen mengen.

  2. Snijd de chorizo in reepjes. Maak de paprika schoon en snijd ze in reepjes. Pel en snipper de ui. Was de blaadjes sla en verkruimel de feta.

  3. Verhit de vloeibare margarine in een wok of hapjespan en fruit de ui even aan. Schep de paprika en chorizo erdoor en roerbak het geheel ca. 3 minuten tot de paprika zacht is. Breng dit mengsel pittig op smaak met zout en enkele druppels tabasco.

  4. Leg de tortilla's op een bord en verwarm ze ca. 1 minuut in de magnetron op vol vermogen. 

  5. Verdeel de tortilla's over 4 borden. Leg de blaadjes sla erop en verdeel het paprikamengsel erover. Strooi vervolgens de feta erover, rol de tortilla's op en serveer ze met de guacamole.

Gevulde tortilla's met in Blue Band Vloeibaar roergebakken paprika, ui en chorizo. Na het eten van deze wrapper kan je er weer tegenaan!