Wraps met rundvleesreepjes en sperziebonen

Wraps met rundvleesreepjes en sperziebonen

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Wraps met rundvleesreepjes en sperziebonen

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 0.5 krop ijsbergsla
    • 1 dl Blue Band Finesse voor Verrijken
    • 300 g sperziebonen
    • 10 zongedroogde tomaten (pot)
    • 1 lente-ui
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 500 g gekruide runderreepjes
    • 8 naturel wraps
    • 3 el
    • 3 el mayonaise
    • 1 el zoete chilisaus
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Was en droog de blaadjes sla. Snijd de puntjes van de sperziebonen en breek grote exemplaren in tweeën. Snijd de zongedroogde tomaatjes in repen en het lente-uitje in ringetjes.

  2. Kook de bonen in ca. 10 minuten in weinig water met zout gaar. Verhit ondertussen de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de runderreepjes in 5 à 6 minuten rondom bruin en gaar.

  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de kookroom, yoghurt, mayonaise en chilisaus en bestrijk hiermee de warme wraps. Leg er wat sla op.

  4. Giet de sperziebonen af, meng ze met de runderreepjes, de stukken zongedroogde tomaat en de reepjes lente-ui en verdeel dit over de wraps. 

  5. Rol de wraps op en snijd ze schuin doormidden.