Wraps uit de oven met gehakt, paprika en kaas

Wraps uit de oven met gehakt, paprika en kaas

Een recept van Foodbloggers Lekker & Simpel
Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Wraps uit de oven met gehakt, paprika en kaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Voor 8 wraps:

    • 150 g (evt meer bijv. 300 gr)
    • 2 paprika's
    • 1 ui
    • 1 rode peper
    • 1 teentje knoflook
    • geraspte kaas
    • 1 tl basilicum
    • 1 snufje peper
    • 8 wraps
    • 2 blikken tomatenblokjes (à 400 g)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 200 ºC. Snipper een uitje en snijd een paprika in blokjes. Snijd het teentje knoflook fijn en de rode peper in dunne ringetjes.

  2. Giet een scheutje olie in een pan en bak het uitje met de knoflook, de rode peper en de knoflook.

  3. Voeg na ca. 2 minuten het gehakt toe en bak dit rul.

  4. Als het gehakt gaar is, voeg dan 1 blik tomatenblokjes toe, een snuf peper en de basilicum. Laat dit ongeveer 5 minuten pruttelen. Verdeel daarna de helft van het tweede blik tomatenblokjes over de bodem van een ovenschaal.

  5. Vul de wraps met het gehaktmengsel en rol de wraps op. Leg de wraps naast elkaar in de ovenschaal en verdeel de andere helft van de tomatenblokjes over de wraps.

  6. Verdeel wat geraspte kaas over de wraps en zet de wraps ca. 10 minuten in de oven of tot de kaas gesmolten is. 

Een feest om te maken: Snelle pizza wraps

Meer wrap inspiratie: 5x wrap met kip

Lees ook: Handig! Zo snijd je supersnel een paprika

Misschien vind je dit ook wel lekker!