Zalm- en broccoliquiche

Zalm- en broccoliquiche

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Zalm- en broccoliquiche

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 150 g gerookte zalmfilet
    • 75 g mozzarellakaas (in stukjes)
    • 3 el Calvé Licht & Romig
    • 1 teentje knoflook
    • 150 ml
    • 5 plakjes deeg voor hartige taart
    • 125 g broccoli
    • 2 eieren
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 170 °C.

  2. Verhit 2 eetlepels Licht & Romig in een steelpan en voeg ui, knoflook en de kleine roosjes van de broccoli toe. Laat 5 minuten op zacht vuur stoven, onder voortdurend roeren.

  3. Bekleed de springvorm met het deeg en voeg broccolimengsel en zalm toe. Verdeel de mozzarella erover.

  4. Klop de eieren los met de melk, breng op smaak met peper en voeg nog 1 eetlepel Licht & Romig toe.

  5. Giet het eimengsel over de taart en bak de quiche in 30 minuten gaar.

  6. Serveertip: lekker met een frisse salade.

  7. Aantal kcal: 590 p.p.

Nog zo'n lekker snelle quiche: Quiche met ham en prei

Meer food inspiratie: 7x budgetkoken tot 10 euro

Lees ook: Brocamole is de slanke guacamole

Misschien vind je dit ook wel lekker!