Zalm met botersaus, kruiden en citroen

Zalm met botersaus, kruiden en citroen

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Zalm met botersaus, kruiden en citroen

Ingrediënten voor 4 personen
    • 1 zakje Knorr Botersaus voor Asperges
    • 1 citroen
    • 2 el fijngehakte dille
    • peper
    • 2 el Blue Band Vloeibaar
    • 600 g zalmfilet (in 4 stukken)
Minder dan 30 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2.  Rasp de schil van de gewassen citroen en roer de rasp door de dille. Pers de citroen uit.

  3. Roer de vloeibare margarine door het citroensap en bestrijk de zalmfilet ermee. Bestrooi met versgemalen peper naar smaak.
  4. Leg de zalm in een ovenschaal en bak de vis in de oven in ca. 15 minuten gaar. Bereid intussen de botersaus voor asperges volgens de aanwijzingen op het zakje en houd de saus warm. Serveer de zalm met de botersaus.

Zalm ovengerecht. Zalm en citroen zijn een goede combinatie, probeer dit zalm recept maar eens. Met de overheerlijke Knorr Botersaus voor Asperges maak je er een bijzonder en feestelijk gerecht van.

Bron: Knorr

Misschien vind je dit ook wel lekker!