Zalm met broccoli en nootjes

Zalm met broccoli en nootjes

Mag even duren Makkelijk Duur

Zalm met broccoli en nootjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 800 g vastkokende aardappelen
    • 1 handje hazelnoot (geroosterd)
    • 4 zalmmoten
    • 1 broccoli
    • olijfolie
    • 2 el (gehakt)
    • zout
    • peper
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Schil 800 g vastkokende aardappelen en snijd ze in kwartjes. Verdeel de broccoli in roosjes. Hak de peterselie.

  2. Kook de aardappelen beetgaar.

  3. Blancheer 1 broccoli in roosjes 3 minuten in kokend water en laat uitlekken.

  4. Bestrijk de 4 zalmmoten met olijfolie en gril ze in een grillpan 3 minuten aan elke kant. Kruid met peper en zout.

  5. Bak de aardappelen en de broccoli even in olijfolie. Kruid met peper en zout.

  6. Schep er 2 eetlepels gehakte peterselie door. Bestrooi met geroosterde hazelnoten in plakjes. Serveer de groenten bij de zalm.

Misschien vind je dit ook wel lekker!