Zalm met groentenmix en aardappelen

Zalm met groentenmix en aardappelen

Snel klaar Makkelijk Duur

Zalm met groentenmix en aardappelen

Ingrediënten voor 3 personen
  • Ingrediënten

    • 100 g sperziebonen
    • zout en peper
    • 150 g bloemkool
    • 150 g wortelen
    • 60 ml Blue Band Vloeibaar
    • 700 g aardappelschijfjes
    • 500 g zalmfilets
    • 2 tl
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Maak de sperziebonen schoon. Snijd de bloemkool in roosjes. Schil de wortel en snijd in plakjes. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de groenten 5 minuten. Giet af.

  2. Doe 30 ml vloeibare margarine (ca. 3 eetlepels) in een koekenpan en voeg hier de aardappelen en de groenten aan toe. Verhit het geheel 10 minuten.

  3. Bak de zalm in 30 ml vloeibare margarine 5 minuten aan elke kant. Voeg op het einde het citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Schep het aardappel-groentenmengsel op de borden en leg de zalm ernaast.

Misschien vind je dit ook wel lekker!