Zalm met sinaasappelsaus

Zalm met sinaasappelsaus

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Zalm met sinaasappelsaus

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 4 zalmfilets (500 g)
    • 100 ml
    • 1 handje verse basilicum
    • 4 el Calvé mayonaise (Calvé)
    • 500 g sperziebonen
    • 500 g aardappels (vastkokend)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en kook ze in 20 minuten gaar in ruim water met een beetje zout.

  2. Snijd de boontjes en kook ze in hetzelfde water ca. 5 minuten.

  3. Mix de sinaasappelsap met de mayonaise en roer het goed. Verwarm het mengsel in een pannetje.

  4. Verwarm margarine in een koekenpan en bak de zalm gaar.
  5. Plaats de zalm op een bord, giet de mayonaisesaus erover en garneer met de verse fijngehakte basilicum. Serveer met aardappelen en jouw favoriete groente.

  6. Je kan de zalm ook bakken in the mayonaise saus.
  7. Aantal kcal: 514 p.p.

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!