Zalmfilet met noedels en ketjap & sambal badjak

Zalmfilet met noedels en ketjap & sambal badjak

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Zalmfilet met noedels en ketjap & sambal badjak

Ingrediënten voor 2 personen
  • Ingrediënten

    • 3 takjes (vers)
    • 250 g zalmfilets
    • 1 prei
    • 1 rode paprika
    • 2 el Conimex wokolie
    • 1 zakje Conimex Wok Paste (Ketjap & Sambal Badjak)
    • 150 g Conimex mie nestjes (Chinese Eiermie)
    • 200 g spitskool
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Bereid de eiermie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Giet af in een vergiet en laat uitlekken.
  2. Snijd ondertussen de zalm in stukken, de spitskool in smalle reepjes, de prei in smalle ringen en de paprika in stukjes. Hak de koriander grof.
  3. Verwarm een wok op hoog vuur, schenk er ca. 2 eetlepels wok olie in en wok de stukjes zalm rustig 1 minuut. Voeg de prei, de spitskool en de paprika toe en roerbak 4 minuten. Zet het vuur laag.

  4. Voeg de Wok Paste toe, meng alles door elkaar en warm nog even door. Verdeel de mie met daarop de zalmfilet en groenten over 2 grote kommen of diepe borden. Strooi de koriander erover.

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!