Zalmforel met witte wijn

Zalmforel met witte wijn

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Zalmforel met witte wijn

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 citroen
    • 1 paksoi
    • 1 tl sesamzaad
    • 5 zongedroogde tomaat (eventueel)
    • 1 scheu sojasaus
    • 1 paprika
    • 1 stukje roomboter
    • 1 scheut witte wijn
    • 2 flinke zalmforellen
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor op 180ºC.

  2. Leg de zalmforel in een alluminium folie pakketje.

  3. Schenk over de forel de witte wijn en beetje sojasaus.

  4. Verdeel wat roomboter over de forel en leg de paprika in reepjes in het pakketje. Doe het geheel in oven voor ca. 20 minuten.

  5. Voeg in de laatste 5 minuten pas de citroen toe, anders wordt deze te bitter. Afmaken en serveren met gewokte paksoi en sesamzaadjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!