Zalmkoekjes met salade

Zalmkoekjes met salade

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Zalmkoekjes met salade

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 kg vastkokende aardappelen (geschild en in stukken)
    • 1 krop ijsbergsla (in reepjes)
    • 0.5 komkommer (in blokjes)
    • 1 ei (losgeklopt)
    • 1 blik (à 418 gr) roze zalm (in stukjes)
    • 4 el yoghurtdressing (fles)
    • 4 el olijfolie
    • 3 volle el bloem
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 15 minuten gaar.

  2. Meng de zalm met het ei, de bloem en zout en peper naar smaak. Vorm er kleine koekjes van.
  3. Meng de komkommer met de dressing en zout en peper naar smaak. Schep door de ijsbergsla.
  4. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de aardappelen in 8 minuten goudbruin.

  5. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de zalmkoekjes in 2 minuten per kant bruin en gaar.

  6. Verdeel de zalmkoekjes met de salade over 4 borden. Serveer met de aardappelen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!