Zalmmoot met groenten

Zalmmoot met groenten

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Zalmmoot met groenten

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 fijn gesneden venkel
    • 4 scheuten
    • 4 moten zalmen
    • 250 g champignons (kleine)
    • 0.5 paksoi
    • 8 el hüttenkäse
    • 1 citroen (in schijfjes, optioneel)
    • (ter garnering)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Wok de fijn gesneden venkel, champignons en de harde beginstukjes van de paksoistengels.

  2. Voeg 4 flinke scheuten sojasaus toe. Voeg ook de zalm toe (of bak de zalm in een apart pannetje).

  3. Draai de zalmmoten halverwege de gaartijd om en verdeel er 2 eetlepels hüttenkäse met wat peper en zout over. Laat de zalm nog even doorgaren en de kaas een beetje smelten. 

  4. Voeg als laatste de stukken bladeren van de paksoistengels toe (deze slinken snel).

  5. Verdeel de groenten met daarop de zalm over 4 borden. Maak het geheel eventueel af met schijfjes citroen of verse kruiden.

  6. Aantal kcal: 416 p.p.

Misschien vind je dit ook wel lekker!