Zarzuela - visstoof met ui, paprika en tomaat

Zarzuela - visstoof met ui, paprika en tomaat

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Zarzuela - visstoof met ui, paprika en tomaat

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g kabeljauwfilets (in stukken)
    • 1 groene paprika (in ringen)
    • 1 stokbrood
    • 2 uien (in ringen)
    • 125 g jumbogarnalen
    • 125 ml
    • 1 buisje saffraan (0,05 g)
    • 2 el olijfolie
    • 1 groot blik tomatenpuree (140 g)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Week de saffraan in 1 eetlepel heet water. Verhit de olijfolie in een hapjespan. Bak de ui en de paprika 2 minuten.

  2. Roer de tomatenpuree erdoor. Voeg de wijn en de saffraan met het weekvocht toe.
  3. Leg de vis in de tomatensaus en stoof afgedekt 10 minuten. Serveer de zarzuela met het stokbrood.

Misschien vind je dit ook wel lekker!