Zeewolf met paprikacrème en groentjes

Zeewolf met paprikacrème en groentjes

Mag even duren Makkelijk Iets duurder

Zeewolf met paprikacrème en groentjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 600 g zeewolffilets
    • 400 g wortels
    • 100 g erwten
    • 2 lente-uien
    • 1 ui
    • 1 teentje knoflook
    • 50 ml
    • 1 blaadje laurier
    • 1 takje tijm
    • olijfolie
    • peper
    • zout
    • 4 gegrilde paprika's (uit een glas)
    • 100 g
    • 200 g peultjes
    • 500 g aardappels
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Pel en snipper de ui en de knoflook. Snijd de paprika in stukken. Fruit aan in een
    keramisch steelpannetje. Mix fijn met de bouillon en roer de magere kaas erdoor.

  2. Bak de aardappelen krokant in wat olijfolie in de keramische pan.

  3. Maak de wortelen schoon en snijd in stukken. Halveer de peultjes en snijd de lente-ui in
    schuine ringen. Stoof ze in de keramische pan in olijfolie beetgaar samen met de erwtjes, tijm en laurier.

  4. Bak de zeewolf krokant in de pan met antiaanbaklaag zonder olie of boter en kruid met peper en zout. Serveer met de lentegroentjes, de paprikacrème en de aardappelen.

Misschien vind je dit ook wel lekker!