De perfecte burger maken

De perfecte burger maken

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

De perfecte burger maken

Ingrediënten voor 3 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g (15-20 % vet)
    • zout en peper
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Extra nodig: gehaktmolen

  2. Snijd het vlees in blokjes en doe het in de gehaktmolen. Zorg ervoor dat de stukken rundvlees in de gehaktmolen passen en niet te dun gesneden zijn. Draai hierna het vlees door de gehaktmolen. Idealiter heeft het gehakt een diameter van 5-6 mm.

  3. Breng het gehakt op smaak met zout en grove peper. Vorm hierna de burgers.

Een goede burger creëren is alleen mogelijk met de beste ingrediënten: vraag de slager altijd naar het beste vlees om een burger van te maken. Je kan zelf met een gehaktmolen een verse burger maken maar dit kan je natuurlijk ook aan de slager vragen. 

Misschien vind je dit ook wel lekker!