Zoete kool met geitenkaas

Zoete kool met geitenkaas

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Zoete kool met geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 tl
    • 1 rode kool (reepjes)
    • 4 el Bertolli olijfolie
    • 1 kg vastkokende aardappelen
    • bakplaat bekleed met bakpapier
    • 2 tl
    • 3 el ongezouten cashewnoten
    • 1 pakje zachte geitenkaas (200 gr, 12 plakjes)
    • 2 el
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in parten. Schep de aardappelen op de bakplaat om met 2 eetlepels olijfolie en bestrooi met het zeezout. Rooster de aardappelen in 35 minuten knapperig gaar.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de rode kool in 8 minuten knapperig gaar.

  3. Schep de honing, de noten, de rozemarijn en zout en peper naar smaak erdoor. Bak nog 1-2 minuten.

  4. Schep de zoete kool op een schaal, leg er de geitenkaas bij en serveer met de aardappelpartjes. Druppel eventueel nog wat honing over de kaasjes.