Zoete kool met geitenkaas

Zoete kool met geitenkaas

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Zoete kool met geitenkaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 tl
    • 1 rode kool (reepjes)
    • 4 el Bertolli olijfolie
    • 1 kg vastkokende aardappelen
    • bakplaat bekleed met bakpapier
    • 2 tl
    • 3 el ongezouten cashewnoten
    • 1 pakje zachte geitenkaas (200 gr, 12 plakjes)
    • 2 el
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Verwarm de oven voor tot 220 ºC. Boen de aardappelen schoon en snijd ze in parten. Schep de aardappelen op de bakplaat om met 2 eetlepels olijfolie en bestrooi met het zeezout. Rooster de aardappelen in 35 minuten knapperig gaar.

  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak hierin de rode kool in 8 minuten knapperig gaar.

  3. Schep de honing, de noten, de rozemarijn en zout en peper naar smaak erdoor. Bak nog 1-2 minuten.

  4. Schep de zoete kool op een schaal, leg er de geitenkaas bij en serveer met de aardappelpartjes. Druppel eventueel nog wat honing over de kaasjes.

Misschien vind je dit ook wel lekker!