Zoete lofstamppot met chipolata’s

Zoete lofstamppot met chipolata’s

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Zoete lofstamppot met chipolata’s

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 tl
    • 200 g crème fraîche
    • 2 el mosterddressing honing
    • 600 g witlof (in reepjes)
    • 2 el olijfolie
    • 1.5 kg kruimige aardappelen (geschild en in stukken)
    • 8 chipolataworstjes
Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar.

  2. Verhit de olie in een koekenpan. Bak de worstjes in 5 minuten bruin en gaar.

  3. Giet de aardappelen af. Stamp de aardappelen met de crème fraîche tot een smeuïge puree.
  4. Schep de mosterd en witlof door de stamppot.

  5.  Verdeel de stamppot en de worstjes over 4 borden en bestrooi met de tijm.

Misschien vind je dit ook wel lekker!