Zoete Soja woknoedels met gember en kerrieomelet

Zoete Soja woknoedels met gember en kerrieomelet

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Zoete Soja woknoedels met gember en kerrieomelet

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 250 g Conimex woknoedels
    • 5 cm
    • 10 el Conimex Woksaus (Zoete Soja)
    • peper en zout
    • 3 el Conimex wokolie
    • 600 g Thaise roerbakgroenten
    • 5 eieren
    • 2 tl Conimex Kerrie Djawa
    • 3 el gemengde groene kruiden (bijv. peterselie, bieslook en koriander)
    • 25 g Conimex Kroepoek naturel
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af en laat goed uitlekken. Schil en rasp de gember fijn.

  2. Verhit een wok, voeg een scheutje wokolie toe en wok de thaise roerbakgroenten met de gember ca. 5 minuten. Voeg de noedels en de woksaus toe en verwarm goed door. Klop ondertussen de eieren los met de Kerrie Djawa en de kruiden. Breng eventueel verder op smaak met wat zout en peper.

  3. Verhit een hapjespan, voeg een scheutje olie toe en schenk het eimengsel in de pan. Bak de omelet in ca. 3 minuten aan elke kant goudbruin. Of bak in een kleine koekenpan 4 kleine omeletjes en vouw ze dubbel.
  4. Rol de omelet eventueel op en snijd in reepjes of snijd de omelet in vieren. Verdeel de noedels over 4 borden, verdeel de omelet erover en leg de kroepoek ernaast.

Heerlijk en gezonde zoete soja woknoedels met gember en kerrieomelet. Staat in slechts 20 minuten tijd al op tafel. Dit noedelgerecht is extra lekker door de vele Conimex-producten zoals: Conimex Wok Noedels, Conimex Woksaus Zoete Soja en Conimex Kerrie Djawa. Serveer dit gerecht voor 4 personen met Conimex Kroepoek.

Bron: Conimex