Zomerchili met kabeljauw

Zomerchili met kabeljauw

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Zomerchili met kabeljauw

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g tomaten (in partjes)
    • 1 tl gemalen komijn
    • 1 blik kidneyboon (a 400 g, uitgelekt)
    • 1 pak meergranenrijst (a 275 g)
    • 1 blik tomatenpuree (a 70 g)
    • 500 g kabeljauwfilets (in stukken)
    • 3 el platte peterselie (grof gesneden)
    • 2 el
    • 1 gele of rode paprika (in reepjes)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.

  2. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de paprika 3 minuten. Bak de tomaat 2 minuten mee. Voeg de tomatenpuree en komijn toe en bak nog 1 minuut.

  3. Schep de kidneybonen erdoor en schenk 100 ml water in de pan. Leg de kabeljauwfilet tussen de bonen. Stoof de vis met de deksel op de pan in 10 minuten gaar. Breng op smaak met zout en peper.

  4. Verdeel de rijst met de vischili over 4 borden. Strooi er de peterselie over.