Zomerpuree met merguez

Zomerpuree met merguez

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Zomerpuree met merguez

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el (in ringetjes)
    • 8 merguez worstjes
    • 5 el Bertolli olijfolie
    • 2 el crème fraîche
    • 2 sjalotten (gesnipperd)
    • 2 venkelknollen
    • 2 schalen aardappelpuree (koelvers) (450 gram)
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie en bak de worstjes in 8 minuten gaar.

  2. Schaaf of snijd de venkel in reepjes en hak het venkelgroen fijn. Meng de venkel, het venkelgroen, 1 sjalot en 3 eetlepels olijfolie met zout en peper naar smaak.

  3. Roer de crème fraîche en de bieslook met peper naar smaak door de puree. Serveer de puree met de worstjes en venkelsalade.