Homemade

De 5 lekkerste moederdagcadeautjes

Alle moeders verdienen het om op Moederdag in het zonnetje gezet te worden. Een mooi boeket bloemen of doosje bonbons is altijd goed, maar je kunt het ook wat origineler aanpakken met een home made cadeautje. 

Een moederdagcadeautje hoeft niet altijd duur te zijn. Duik de keuken in en maak zelf de lekkerste dingen die je cadeau kunt geven aan je moeder. Doe je zelfgemaakte cupcakes, macarons of jam in een mooie verpakking of pot, doe er een lieve boodschap bij en je hebt het leukste zelfgemaakte cadeau waar iedere mama blij van wordt! Ben je zelf moeder? Tip dit artikel dan vooral bij je kids ;-)

Dit zijn de 5 lekkerste home made moederdagcadeautjes waar je je moeder ècht mee verwent:

1. Aardbeientaart

Dat (moeder)liefde door de maag gaat, bewijst deze prachtige aardbeientaart. Het is een ideaal moederdagcadeautje om samen te delen.

2. Vruchtenjam uit eigen pan

Als jouw moeder een echte zoetekauw is dan zal ze zelfgemaakte jam zeker waarderen. Het leuke aan zelf jam maken is dat je eindeloos kan variëren met fruit. Doe de jam in een glazen weckpot en ontwerp zelf een liefdevol etiket. Haar bammetje zal na Moederdag veel lekkerder smaken!

Bekijk hier hoe Buurman & Buurman zelf aardbeienjam maken:

3. Macarons: altijd een feestje!

Een doosje met van die kleine kleurrijke feestkoekjes zijn geweldig om te geven én om te krijgen. Je kunt ze kopen, maar veel leuker is om ze zelf te maken voor Moederdag. Probeer deze appelmacarons en de frambozen-chocolademacarons eens… oooh la la!

 4. Cupcakes

Geen enkel gebakje is zo veelzijdig als de cupcake. Voor jong en oud is het feest om dit cakeje te maken en te versieren. Ideaal om samen te doen komende Moederdag! Ga voor hartjes-cupcakes of probeer deze feestelijke cakecreaties!

5. Zeg het met een persoonlijke reep Tony’s Chocolonely

Chocolade: altijd goed om je moeders hart mee te laten smelten. Zeker als er een zelf ontworpen wikkel omheen zit met een persoonlijke boodschap. Ontwerp online een wikkel, beschrijf hoe lief je haar vindt en kies tot slot je favoriete smaak Tony’s Chocolonely. Een perfect moederdagcadeautje voor de kids die niet zoveel baktijd hebben!

Toon meer