Homemade

De 5 lekkerste cadeautjes voor Moederdag

Heb jij al een idee voor Moederdag? Een mooi boeket bloemen of doosje bonbons is altijd goed, maar je kunt het ook wat origineler aanpakken met een homemade cadeautje. 

Een moederdagcadeautje hoeft niet altijd duur te zijn. Duik de keuken in en maak zelf de lekkerste dingen die je cadeau kunt geven aan je moeder. Doe je zelfgemaakte cupcakes, macarons of jam in een mooie verpakking of pot, doe er een lieve boodschap bij en je hebt het leukste zelfgemaakte cadeau waar iedere mama blij van wordt! Ben je zelf moeder? Tip dit artikel dan vooral bij je kids ;-)

Dit zijn de 5 lekkerste homemade moederdagcadeautjes waar je je moeder ècht mee verwend:

1. Aardbeientaart

Dat (moeder)liefde door de maag gaat, bewijst deze prachtige aardbeientaart. Het is een ideaal moederdagcadeautje om samen te delen.

De 5 lekkerste moederdagcadeautjes 4

2. Vruchtenjam uit eigen pan

Als jouw moeder een echte zoetekauw is dan zal ze zelfgemaakte jam zeker waarderen. Het leuke aan zelf jam maken is dat je eindeloos kan variëren met fruit. Doe de jam in een glazen weckpot en ontwerp zelf een liefdevol etiket. Haar croissantje zal na Moederdag nóg lekkerder smaken!

Bekijk hier hoe Buurman & Buurman zelf aardbeienjam maken:

3. Macarons: altijd een feestje!

Een doosje met van die kleine kleurrijke feestkoekjes zijn geweldig om te geven én om te krijgen. Je kunt ze kopen, maar veel leuker is om ze zelf te maken voor Moederdag. Probeer deze appelmacarons en de frambozen-chocolademacarons eens… oooh la la!

De 5 lekkerste moederdagcadeautjes 1

 4. Cupcakes

Geen enkel gebakje is zo veelzijdig als de cupcake. Voor jong en oud is het feest om dit cakeje te maken en te versieren. Ideaal om samen te doen komende Moederdag! Ga voor hartjes-cupcakes of probeer deze feestelijke cakecreaties!

7x romantische cupcakes 1

5. Zeg het met een persoonlijke reep Tony’s Chocolonely

Chocolade: altijd goed om je moeders hart mee te laten smelten. Speciaal voor Moederdag heeft Tony’s Chocolonely deze té grappige reep uitgebracht. De reep is exclusief verkrijgbaar in de Tony’s Store: Polonceaukade 12, Amsterdam. Geen tijd om naar de winkel te gaan? Bestel de Moederdag-reep hier.

De 5 lekkerste cadeautjes voor Moederdag

De leukste foodspots voor Moederdag

Lekker samen de deur uit

De leukste foodspots voor Moederdag

4x gezond Moederdag ontbijt binnen 15 minuten

Voor healthy mama's

4x gezond Moederdag ontbijt binnen 15 minuten

Zo maak je een pop-up kaart voor Moederdag

Doe het zelf

Zo maak je een pop-up kaart voor Moederdag

Toon meer