Leuk voor de zomer!

3x slimme trucs om je picknick leuker én makkelijker te maken!

Chillen in het park of op het strand als het zonnetje schijnt, we like! Daar horen natuurlijk de lekkerste hapjes en drankjes bij. En slimme trucs om er ook echt van te genieten…

Veilig in de lucht

Ken je het gevoel dat je net lekker in het zonnetje ligt, een beweging maakt en zó je biertje of wijntje omstoot? Dat is vanaf nu verleden tijd. Met deze gadget kan je je drankje in de grond steken en hoef je je geen zorgen meer te maken over het omstoten. Je pakt een blik en boort er een klein gaatje in. Je bevestigt hier een stok aan en je prikt hem in de grond. Ideaal voor in het park of op het strand.

De handigste picknick gadgets en trucks 1

 

7 x Perfecte salades voor de picknick

Van kleed naar slimme draagtas

Of het nu een oud laken betreft of een hightech vochtwerend kleed; dat doet niet ter zake. Dat een kleed bij een picknick hoort staat buiten kijf. Dit kleed van Yield is alleen wel éxtra handig. Als je het kleed dichtritst ontstaat er namelijk een handige draagtas. De tas kun je vervolgens vullen met alle benodigdheden voor de picknick. Ideaal!

Geen insecten in je drankje

Buiten eten is hartstikke leuk, maar van insecten in je drankje word je niet blij. Prik een rietje door een cupcakepapiertje en je kunt veilig je drankje opdrinken. Wel zo fijn, en het ziet er ook nog gezellig uit.

De handigste picknick gadgets en trucks 2

(Tekst: Naomi Vos)

Dé ultieme picknick checklist

Nooit meer wat vergeten!

Dé ultieme picknick checklist

Wraps met kip en paprika

Recept

Wraps met kip en paprika

7x salades voor de picknick

Receptenset

7x salades voor de picknick

Toon meer