Leuk voor de zomer!

3x slimme trucs om je picknick leuker én makkelijker te maken!

Op het moment dat de zon gaat schijnen trekken veel Nederlanders naar het park of strand om heerlijk te genieten. Het lekkerste is dan natuurlijk om daar wat te eten en drinken. Hoe je dat het beste aanpakt ontdek je hier!

Veilig in de lucht

Ken je het gevoel dat je net lekker in het zonnetje ligt, een beweging maakt en zó je biertje of wijntje omstoot? Dat is vanaf nu verleden tijd. Met deze gadget kan je je drankje in de grond steken en hoef je je geen zorgen meer te maken over het omstoten. Je pakt een blik en boort er een klein gaatje in. Je bevestigt hier een stok aan en je prikt hem in de grond. Ideaal voor in het park of op het strand.

Van kleed naar slimme draagtas

Of het nu een oud laken betreft of een hightech vochtwerend kleed; dat doet niet ter zake. Dat een kleed bij een picknick hoort staat buiten kijf. Dit kleed van Yield is alleen wel éxtra handig. Als je het kleed dichtritst ontstaat er namelijk een handige draagtas. De tas kun je vervolgens vullen met alle benodigdheden voor de picknick. Ideaal!

Geen insecten in je drankje

Buiten eten is hartstikke leuk, maar van insecten in je drankje word je niet blij. Met dit handige trucje kun je veilig je drankje opdrinken. Wel zo fijn!

(Tekst: Naomi Vos)

Toon meer