Match made in heaven

Dit ijsje past bij jouw sterrenbeeld

‘Het staat in de sterren geschreven, je gaat een fantastische zomer tegemoet. Het lot is namelijk behoorlijk bedreven in het geven wat we nodig hebben en daarmee komt het leven in een stroomversnelling terecht (richting de ijscoboer)’. Komen dit soort zinnen je bekend voor? Scroll naar beneden en ontdek welk ijs bij jouw sterrenbeeld past!

Ram

Je bent een natuurlijke leider en je houdt van actie ondernemen. Ook ben je niet bang om nieuwe dingen uit te proberen, omdat je weet dat het goed kan uitpakken. Terwijl anderen ver uit de buurt blijven van nieuwe smaken, kun jij iets nieuws wel waarderen. En dat is precies de reden waarom ijs van groene thee perfect bij jou past.

Stier

Als stier hou je van luxe maar niet té opvallend, en daarom past dit toetje bij jou: een klassiek warm toffee ijsje met slagroom én een kers on top.

Tweelingen

Als je moet kiezen tussen chocolade-ijs of ijs van pindakaas, denk jij als tweeling: hé, waarom kiezen? Je pakt al het moois dat het leven heeft te bieden met beide handen aan, en deinst dus niet terug voor zo’n aparte combi als dessert.

Kreeft

Als kreeft heb je de reputatie een beetje hard over te komen, maar zodra mensen je beter leren kennen zien zij hoe lief je eigenlijk bent. Om die reden is een simpel softijsje, ondersteboven gedipt in de chocolade, het ijsje dat bij jou past. Hard van buiten, maar zacht van binnen.

Leeuw

Jij bent altijd overal voor in en je wordt als eerste gebeld door vrienden om iets leuks te gaan doen. Want het leven moet je vieren, en dus kan ook jouw favoriete toetje niet groot genoeg zijn. Je bestelt het liefst een gigantische bananensplit met alles d’r op en eraan. Aanvallen!

Maagd

Een maagd zorgt goed voor zichzelf en maakt meestal bewuste keuzes. Je houdt van natuurlijke ingrediënten en van goede kwaliteit. En dus, yoghurtijs! Het smaakt een beetje zoet, en is laag in calorieën en vet.

Weegschaal

Relaties zijn voor een weegschaal erg belangrijk. Je bent dan ook het allergelukkigst wanneer iedereen om je heen óók gelukkig is. Als het even kan scoor je na werk bij de supermarkt een grote bak vanille-ijs met koekjesdeeg, om met al je dierbaren uit te lepelen.

Schorpioen

Voor anderen blijft het gissen naar wat er omgaat in jouw hoofd. De schorpioen wordt dan ook omschreven als donker en mysterieus. En dat is ook jouw bestelling bij de ijscoboer! Bolletjes pure chocolade-ijs, waar je geen genoeg van kunt krijgen.

Boogschutter

Je bent dol op reizen, je wilt nog lang niet naar huis en je bent altijd op zoek naar avontuur. Daarom vraag je het liefst om koffie-ijs, dat overal ter wereld verkrijgbaar is. Want wie houdt er nu niet koffie? Ook geeft het je nét dat ene zetje dat je nodig hebt om nog langer door te gaan.

Steenbok

Trends kunnen je gestolen worden. Jij bent meer van de tradities. Je houdt van kwaliteit, consistentie en dus wijk je nooit af van jouw favoriete ijsje: softijs met spikkels. Een ijsje dat nooit mis kan gaan.

Waterman

Watermannen zetten zich in voor een beter milieu en staan open voor nieuwe dingen. En dat is nu precies waarom dit avocado-kokosnoot-kersenijsje zo perfect bij jou past. Eén grote smaakexplosie én het is zuivel-vrij.

Vissen

Jij steekt gewone dingen graag in een nieuw jasje. Je bent creatief, artistiek en staat zorgeloos in het leven. Daarom kies jij voor regenboogijs. Een ijsje met veel uitstraling en meerdere smaken door elkaar.

(Bron: Good Housekeeping, Tekst: Marjolein Schel)

Lees ook: dít zijn de meest gefotografeerde Australische lekkernijen op Instagram
Lees ook: zoete aardappel is het nieuwe geroosterd brood

Lees ook: dé nieuwe koffie trend: regenboogkoffie

Toon meer