Serviesset voor Moederdag!

En de winnaar is...

Een aantal weken geleden plaatsten we een win-actie op CookLoveShare. Speciaal voor Moederdag kon je deze fantastische serviesset van Gordon Ramsay winnen! We kregen een overweldigend aantal enthousiaste reacties. Allemaal bedankt voor jullie bijzondere inzendingen! 

We vroegen jullie te delen wat jouw moeder je geleerd heeft in de keuken. Nou, dat is veel. Nu weten we dat moeders sowieso al heel bijzonder zijn. Maar dat ze zó’n stempel hebben gedrukt op jullie skills in de keuken, dat maakt ze wel héél speciaal.

Ze hebben ons geleerd de állerlekkerste appeltaart te maken. Ouderwetse Hollandse pot op tafel te toveren. ‘Lekker op je gevoel al het eten bereiden en met veel humor en een potje liefde‘ (Marianne Schelhaas). Maar ook: efficiënt de keuken op te ruimen en ons te helpen onthouden dat – zelfs in alle drukte – genieten van eten het állerbelangrijkste is.

En de winnaar is…

Hoe lastig jullie het ons ook hebben gemaakt, er kan er maar één de winnaar zijn. En dat is Jaimey Matthijs, gefeliciteerd! De serviesset komt zo snel mogelijk jouw kant op. Haar hartverwarmende reactie:

‘Mama’s pasta! Ik ben gek op Italiaans eten, maar er gaat niets boven het pastasausrecept van mijn moeder. Als klein meisje smulde ik ervan en keek ik vaak even om het hoekje wanneer ze in de keuken stond om het te bereiden. Toen ik wat ouder was, zat ik vaak bij haar in de keuken als ze stond te koken en hielp ik haar waar ik kon. We hadden de mooiste gesprekken. En zo heb ik haar dus ook honderden keren haar pastasaus zien maken.

Nu maak ik dezelfde saus voor mijn kinderen. En je raadt het al; ik doe ze geen groter plezier dan ze een bord dampende pasta met mama’s pastasaus voor hun neus te zetten. Op die avonden wordt er niet gezeurd over het eten. Vandaar dat het nog altijd mijn favoriet is. Blije kindjes, blije mama’.

Van 5 tips voor de perfecte pasta tot de allerlekkerste pasta-recepten. Alles over pasta ontdek je hier.

Ook leren hoe je zo’n heerlijke pasta maakt? Bekijk deze video: 

Toon meer