Sandra's slimme keukentrucs

Even voorstellen: Sandra Ysbrandy... het nieuwe gezicht van CookLoveShare!

Trots zijn we, dat bekende tv-kok Sandra Ysbrandy haar beste keukentrucs & tips via video’s gaat delen op CookLoveShare.nl. We kennen Sandra natuurlijk van succesvolle tv-programma’s als ‘Familiediner’ (EO), ‘Life4You’ (RTL4) en ‘Thuis op Zondag’ (SBS6).

Wat zullen we eens eten?

Als drukbezette mama van 3 kids herkent Sandra zich helemaal in de doelgroep van CookLoveShare. Ook bij haar rijst elke dag weer de vraag: “Wat zullen we eens eten?”. Doordeweeks graag gezond en ook Sandra wil niet té lang in de keuken staan (want: druk-druk-druk).

Om ervoor te zorgen dat iedereen z’n bord leeg eet, eet ik het liefste lekker normaal”, verklapt Sandra. Natuurlijk wél met een twist. “Ik haal echt lol uit variatie aanbrengen in dagelijkse maaltijden. Met een eetlepel pindakaas maak je een simpele gehaktbal bijzonder. Of wat dacht je van een sjalotje met wat gehakte knoflook en blokjes verse tomaat door de gekookte sperziebonen? Zo maak je van een simpel gerecht heel snel iets bijzonders!”

Sandra’s slimste keukentrucs & tips

Om tijd te besparen maakt Sandra graag gebruik van handige keukentrucs. “Waar ik nou écht blij van wordt? Briljante keukentrucs die je leven in de keuken gemakkelijker én leuker maken!” Haar enthousiasme deelt ze graag met jou. Daarom laat Sandra in een reeks video’s precies zien hoe je superhandig rode peper snijdt. Of hoe je het allersnelste een kilo aardappelen schilt. Zo houd jij binnenkort ook tijd over in de keuken! Wedden dat je meer lol krijgt in koken?

Over Sandra Ysbrandy

Na jarenlang gewerkt te hebben als communicatiespecialiste gooide Sandra in 2008 het roer om. Ze volgde een koksopleiding en werd gevraagd om haar kookkunsten te tonen in het programma ‘Familiediner’ van de EO. Ze had de smaak (letterlijk!) al gauw te pakken: het populaire zondagmiddagprogramma ‘Life4You’ van Carlo en Irene volgde  en daarna was Sandra te zien in ‘Thuis op Zondag’ op SBS6. Ook schreef ze 2 kookboeken: ‘Aan de keukentafel’ (2013) en ‘Appels en peren’ (2014), is ze bedenker van ‘Sandra’s Vintage Sweet Table’ én cateringspecialist. Sandra staat bekend om haar toegankelijkheid en gezellige ‘vintage cooking’ stijl.

Ontdek hier Sandra’s slimme keukentrucs & tips! 

(Interview & tekst: Simone Braaksma)

Toon meer