Foodspots

Gastblog UrbanMoms: 6x heerlijke hotspots in… Dordrecht

UrbanMoms.nl is dé blog over het hippe leven in de stad met kids, gerund door Esther. Ze is moeder van 2 jongens en is tevens eigenaar van Blogstreet, het bedrijf waarmee ze bedrijven adviseert in hun merkcommunicatie en (mom) influencers aan merken koppelt.

Heer & Meester koffiebar

Dordrecht heeft een prachtige historische binnenstad. De winkelstaat Voorstraat loopt er dwars doorheen. Vanaf de Grote Kerk loop je direct tegen Heer & Meester koffiebar aan. Naast biologische koffies kun je hier ook voor de lekkere trek terecht. En je kunt zelfs blijven slapen in de B&B.

ZUSJES

Wanneer je verder de Voorstraat inloopt, kom je vanzelf uit bij lunchroom ZUSJES, waar ze uitsluitend vegetarische gerechten serveren. Voor de kids hebben ze een croissantje met jam of kaas. De huisgemaakte taarten en Engelse Scones met jam & clotted cream zijn heerlijk bij een grote pot thee.

Villa Augustus

Bij het fijne Villa Augustus koken ze met verse ingrediënten uit eigen (moes)tuin. Hier ga je heen voor een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Echt een must visit als je in de buurt bent. Voor de kindjes hebben ze pizza uit de houtoven, zijn er kinderstoelen en is er een speeltuintje buiten. Een nachtje slapen kan trouwens ook! Vanuit de monumentale watertoren heb je een prachtig uitzicht.

7 x heerlijke foodspots in Den Haag 

Gastblog-UrbanMoms-foodspot-den-haag

Restaurant Post

Restaurant Post is een relaxt, kidsproof café-restaurant voor ontbijt, lunch en diner, tussen het station en het centrum. Het restaurant is van dezelfde eigenaar als Gusto en Oliva in Rotterdam. Je kunt zelf je lunch samenstellen met allerlei gerechten uit de tapasbar of kiest een broodje, pizza of pasta van de kaart.

Nobel’s brood

De bakkerswinkel Nobel’s brood van Sander & Willemijn Nobel is een bezoekje waard. In het ‘huiskamerrestaurantje’ achterin de winkel kun je – met of zonder kids – ontbijten of lunchen en is er om de week een heus ‘eierkoek-voorleesuurtje’ voor de kids. Neem na afloop meteen een versgebakken desembrood mee!

Coffeelicious

De beste taarten én koffie vind je bij Coffeelious. Voor de allerkleinsten is er (gratis) fruit en rozijntjes. Kinderstoelen en speelgoed zijn er ook, zodat jij op je gemak kunt lunchen of ontbijten.

(Tekst en beeld: Esther Buitendijk, UrbanMoms.nl.)

Gastblog UrbanMoms: 6x heerlijke hotspots in Rotterdam

Foodspot

Gastblog UrbanMoms: 6x heerlijke hotspots in Rotterdam

Gastblog UrbanMoms: 7x heerlijke foodspots in Den Haag

Foodspot

Gastblog UrbanMoms: 7x heerlijke foodspots in Den Haag

Toon meer