Test nu échte curry!

Geef je op het voor het CookLoveShare testpanel!

Ben je een echte lekkerbek en vind je het heerlijk om nieuwe producten te proberen?
Kom dan het CookLoveShare testpanel versterken! We zijn hard op zoek naar échte curry fans die échte curry willen proeven. Loopt het water je nu al in de mond? Dan zijn we op zoek naar jou!

Zelf de lekkerste curry maken met een curry paste

Wat maakt een curry nou tot een échte, smaakvolle curry? Nou, de curry paste! De perfecte curry paste is namelijk een combinatie van minstens 10 geurige kruiden en specerijen. Ze zijn precies zó op elkaar afgestemd, dat geen enkele smaak overheerst. Dit is precies waarom wij een kant-en-klare paste zo handig vinden om in huis te hebben, zéker voor doordeweeks.

Alvast inspiratie opdoen? 3x de lekkerste Thaise curry’s met kip


Deel jouw eerlijke mening

CookLoveShare zoekt 100(!) lezers die het leuk vinden om de keuken in te duiken met 1 van de 5 nieuwe curry pastes van Conimex. Het is een verrassing of je de Thaise Massaman Curry paste, Thaise Rode Curry paste, Thaise Groene Curry paste, Indonesische Groenten Curry paste of Singapolese Laksa Curry paste opgestuurd krijgt.

Hoe werkt het?

1) Stuur een mail naar redactie@cookloveshare.nl o.v.v. ‘Testpanel Conimex curry’. Vermeld in de mail je naam en volledige adresgegevens.

2) Als je wordt geselecteerd voor het testpanel ontvang je een e-mail van ons. Vervolgens ontvang je één van de 5 curry pastes thuis om te testen (update: je kunt je niet meer opgeven voor het testpanel. Ben je geselecteerd? Check dan gauw stap 3!). 

3) Duik de keuken in, maak een foto van jouw curry creatie en upload de foto onder deze Facebook post. Vertel ons ook: de naam die je het recept geeft, waarom het gerecht zo lekker is en welke curry paste je hebt getest.

WIN: een culinaire reis naar Thailand voor 2 personen

Ja, die échte curry kun je dus gewoon in Nederland proeven. Toch kunnen we ons voorstellen dat je best van zo’n geurig bordje curry wil genieten, onder het genot van een verse kokosnoot, in de zon graag.

Nou, dan doe je toch gewoon even mee met deze toffe winactie van Conimex? Deel je mening en wie weet stap jij straks op het vliegtuig naar het betoverend mooie Thailand. Wij duimen voor je!

Toon meer