Leuk kookboek!

Thuis meebakken met Heel Holland Bakt

Als je dol bent op bakken, kun je vast geen genoeg krijgen van de luchtige cakes en fantastische taarten uit het televisieprogramma Heel Holland Bakt. Goed nieuws: Er is een nieuw HHB-boek! Daag jezelf uit door een zoete macarontaart te maken. Of houd het wat makkelijker en vlecht je eigen brood. Het kan allemaal met het Heel Holland Bakt mee-boek.

Zondag 4 september is het nieuwe seizoen van dit populaire bakprogramma begonnen. Elke week worden de nieuwe thuisbakkers weer uitgedaagd en jij kunt met ze meedoen! Het bakboek staat vol met recepten voor de lekkerste cakes, taarten of broodjes in het thema van de afleveringen. Zo kon jij afgelopen week je eigen mergpijpjes maken, en kun jij deze week met heerlijke roomhoorns aan de slag.

De recepten in het boek zijn ingedeeld in drie niveaus: Best makkelijk, Goed te doen en Wow! Wel moeilijk. Zo kun je er zelf voor kiezen om jezelf uit te dagen of het lekker makkelijk te houden. Bij elk recept staat duidelijk aangegeven welk bakgerei je nodig hebt, maar je krijgt ook tips en trucs mee. Denk hierbij aan tips om je bakkersroom zo luchtig mogelijk te houden of trucs om je cake nóg specialer te maken.

Heel Holland Bakt mee | Prijs: € 25,- | ISBN: 9789021564173 | Kosmos Uitgevers

Lees ook: Zo maak je een Piñata-cake
Lees ook: Foodtrends uit de jaren ’70, ’80, ’90 en ’00
Lees ook: 5x bakken met havermout

(Tekst: Vivian Bierhuizen, bron: Sanoma beeldbank/fotograaf: Nataliya Arzamasova)

Amerikaanse chocolade-pindakaastaart

Recept

Amerikaanse chocolade-pindakaastaart

Broodkuikens

Recept

Broodkuikens

Toon meer