Doe een theekransje 2.0

Verantwoorde zomerdrankjes met ijsthee

We kunnen het niet helpen: mooi zomerweer doet ons hunkeren naar een heerlijk verfrissend drankje, het liefst op een terras in de zon. Een gevaarlijk seizoen voor de lijn dus, maar de vlag mag uit: voor liefhebbers van frisdrank – dé dikmaker bij uitstek – is er een verantwoord alternatief.

Verstandige dorstlesser

Neem bijvoorbeeld Pure Leaf, een heerlijke nieuwe ijsthee getrokken van echte theeblaadjes, die zorgen voor een intense, pure theesmaak. De ijsthee is deels gezoet met zoetstof van natuurlijke oorsprong: Stevia. Dit maakt ijsthee van Pure Leaf een smaakvolle én verantwoorde dorstlesser met een laag aantal calorieën (slechts 18 calorieën per 100ml). Daarnaast is het volledig vrij van kunstmatige smaakstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen, waardoor de ijsthee perfect past bij de bewuste levensstijl die steeds meer mensen zichzelf aanmeten.

Smakelijk voorzetje

Pure Leaf is verkrijgbaar in drie heerlijke smaken: Lemon, Mint en Peach. Deze vormen een verrassende maar ideale basis voor een heerlijk zomerdrankje. Wij hebben vast drie serveertips voor je verzameld, die naast dat ze verslavend lekker zijn óók zorgen voor een feestje op tafel. Cheers!

Mint: Doe een takje verse munt in je glas voor extra smaak, geur en sfeer.

Peach: Voeg schijfjes sinaasappel toe aan je glas Pure Leaf Peach

Lemon: Presenteer je Pure Leaf Lemon in een glazen karaf met schijfje citroen

Mint: Voeg in plaats van ijsklontjes bevroren druiven toe. Dat ziet er gezellig uit én voorkomt dat je drankje waterig wordt. 

Heb je ijsthee van Pure Leaf al ontdekt op het terras? Het wordt geserveerd in unieke, vierkante glazen van Pure Leaf.

 

Lees ook: 7 supersnelle champagne-cocktails
Lees ook: Dé zomerhit van 2016: wijn slushie!
Lees ook: IJsthee maken in een handomdraai

(Tekst: Justine Wouterson)

Toon meer