Feest!

Verras je kind met een pannenkoek!

Voor een verjaardag, voor een zwemdiploma, een goed rapport of gewoon omdat je kindje heel erg lief is; een persoonlijke pannenkoek is altijd een goed idee. En nóg leuker om deze zelf te maken. 

Zwemdiploma

Na een intensief potje zwemmen, verdient je kroost wel een goede maaltijd, maar bij het behalen van een zwemdiploma pak je natuurlijk uit! Probeer dit schattige beertje eens. Wedden dat ‘ie binnen een minuut op is?

Verras je kind met een pannenkoek!

Leren fietsen

Voor het eerst fietsen zonder zijwieltjes is wat ons betreft zeker een pannenkoek waard! Haal je gourmetstel uit de kast om met je kids deze kleine pannenkoekjes in elkaar te klussen.

Verras je kind met een pannenkoek! 1

Verjaardag

Lang zal je leven, lang zal je leven! En we kruipen door naar de volgende verjaardag met deze schattige pannenkoekslakjes. Heel eenvoudig te maken en makkelijk weg te happen.

Verras je kind met een pannenkoek! 3

Mooi rapport

Deze pannen-haas is natuurlijk perfect voor Pasen, maar een mooi rapport verdient net zo’n mooi pannenbeestje. Tip: de kaas-haren zijn gesmolten ook suuuper lekker!

Verras je kind met een pannenkoek! 2

Veters strikken

Gooi de schoenen met klittenband maar in de hoek, want als je kindje kan veter strikken, gaat er een wereld voor ze open. Vier dit met een stapel dampende pannenkoeken. Gaat het niet op? Geen probleem, wedden dat de rest van het gezin meehelpt!

Verras je kind met een pannenkoek! 4

Lees ook: pannenkoeken bakken zonder te knoeien
Lees ook: pompoen pannenkoeken met wortel en noten
Lees ook: zó bak je de perfecte pannenkoek

Toon meer