Keukentruc

Zo kun je oud brood weer vers maken

Er is haast geen huishouden waar het géén dagelijkse kost is: brood. Het liefst eten we het vers en knapperig, maar helaas is het doorsnee bammetje geen lang leven beschoren. 

Brood heeft de eigenschap snel oud en taai te worden. Na een dag of drie belandt het vaak in de prullenbak, waarna we als een gek naar de bakker racen voor een vers exemplaar.

Dagje rekken

Zonde, want wist je dat dat oude brood in een wip weer voor vers door kan? Met deze drie slimme en bijzonder simpele trucs breng je ‘m razendsnel weer tot leven en gaat-ie (wedden?) op. Tot de állerlaatste kruimel.

Hallo vers brood, dág (geld- en) voedselverspilling.

Lees ook: Eindelijk de oplossing: zó warm je 2 borden op in de magnetron
Lees ook: Loeiharde boter? Zó smeer je weer soepel je bammetje
Lees ook: 12 heerlijke ideeën voor op brood

(Auteur: Justine Wouterson. Bron: MyRecipes. Beeld: Sanoma)

5x voedingsmiddelen die niet zo slecht voor je zijn als je denkt (!)

Meevaller

5x voedingsmiddelen die niet zo slecht voor je zijn als je denkt (!)

Snackbrood

Recept

Snackbrood

Toon meer