Elke dag iets lekkers op tafel

Zo handig is jouw CookLoveShare!

Op CookLoveShare vind je makkelijke en betaalbare recepten èn inspiratie, waar je meteen iets aan hebt. Van goede achtergrondinfo over voeding tot video’s, handige tips over koken en eten en slimme keukentrucs. En dat alles overzichtelijk bij elkaar in Food Files

5 redenen om je aan te melden bij CookLoveShare:

#1: Omdat je niet altijd hetzelfde wil eten

We laten ons inspireren door de waarschijnlijk meest gestelde vraag in Nederland; wat eten we vandaag? Want we kennen allemaal wel dat hopeloze ja-wist-ik-het-maar gevoel. Juist daarom helpen we je graag. Om meer te variëren in de keuken bijvoorbeeld. En om koken en eten makkelijker én gezelliger te maken.

Dit doen we niet alleen: we zijn heel dankbaar voor alle input die we van jullie krijgen! Zo kunnen we CookLoveShare steeds beter, inspirerender en leuker te maken. Op CookLoveShare vind je niet alleen de fijnste inspiratie op het gebied van koken en eten, we maken jouw leven ook graag makkelijker. Hoe? Door middel van de volgende slimme tools!

#2: Alleen recepten die passen bij jouw smaak

In je smaakprofiel geef je aan hoe goed je kunt koken, hoeveel tijd je hebt, wat je gezinssamenstelling is en welke dingen jullie liever niet eten. Houdt je dochter niet van paprika? Dan tonen we geen recepten met paprika. Ben je vegetariër? Dan krijg je recepten zonder vlees te zien. Eindelijk alleen maar blije gezichten aan tafel! En fijn voor drukbezette types: het invullen kost je maar een minuutje!

#3: Altijd je persoonlijke kookboek bij de hand

Een lekker recept gevonden? Interessant artikel gelezen? Klik op het hartje en sla ze op in je persoonlijke kookboek. Dat betekent: eindelijk al je succesrecepten en favoriete artikelen verzameld op 1 handige plek.

#4: Elke week een persoonlijk weekmenu

Elke week staan er zo’n 20 nieuwe lekkere en toegankelijke recepten voor je klaar. Op basis van deze selectie maak jij zelf jouw persoonlijke, favoriete weekmenu. Extra handig: zelfs de aanbiedingen van de bekendere supermarkten zijn erin verwerkt. Wekelijks variëren in de keuken en besparen op je boodschappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

 

#5: in 1 klik je boodschappenlijst klaar

Tevreden met je weekmenu? Alle ingrediënten die je voor een recept nodig hebt, zet je met 1 klik op je boodschappenlijstje! En als je vandaag niet zelf de boodschappen doet, mail of app je ‘m gewoon door naar degene die ze wel gaat doen. Wedden dat je tijd over houdt deze week?

We zijn heel benieuwd naar wat jij vindt van CookLoveShare. Deel je het met ons?

Altijd als eerste de lekkerste recepten, tips en food nieuwtjes in jouw inbox ontvangen? Schrijf je dan nu in op onze nieuwsbrief.

Quote

“Ik was het beu om bijna elke week hetzelfde te koken. Ik probeer nu minstens één keer per week een nieuw gerecht! Handig, dat weekmenu.”

- Marieke, moeder van Jip (5) en Bo (3)
Toon meer