BBQ spiesjes van gehakt

BBQ spiesjes van gehakt

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

BBQ spiesjes van gehakt

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g
    • 0.5 tl zout (optioneel)
    • 0.25 tl peper
    • 1 ui (klein, gesnipperd)
    • 15 g
    • 100 ml Calvé Japanese sticky grill
    • 2 bosuitjes
    • 8 satéprikkers

Deze spiesjes van gehakt zijn heerlijk voor op de BBQ. Door het vlees te marineren met saus krijgt het een Japanse twist.

Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Meng het gehakt met de ui, (zout), peper en 40 ml sticky grill saus. Voeg het paneermeel toe, meng goed en vorm 8 spiesjes.

  2. Bak de spiesen vlees op de barbecue of grill voor ongeveer 10 minuten.
  3. Serveer de spiesjes met de rest van de saus en bestrooi met de gesneden bosui.

Laat de bbq nog even aan voor deze gegrilde zomerfruitspiesjes! Heerlijk in combinatie met vanille-ijs.

Het kan dus wél: Slank barbecueën doe je zo

Meer food inspiratie: 7x de allerlekkerste gerechten voor op de BBQ

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!