BBQ spiesjes van varkenshaas

BBQ spiesjes van varkenshaas

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

BBQ spiesjes van varkenshaas

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g varkenshaas
    • 0.5 tl zout (optioneel)
    • 0.25 tl peper
    • 100 ml Calvé Japanese sticky grill
    • 8 satéstokje

Varkenshaas bakken kan heel goed op de BBQ. Met deze barbecue spiesjes bereid je gemarineerde varkenshaas in een handomdraai! Met een lekkere sticky grill saus.

Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de varkenshaas in reepjes en kruid met (zout) en peper. Meng het goed en rijg het vlees op de satéprikkers.
  2. Bak de spiesjes 3 minuten aan elke kant op de barbecue of grill. Haal de spiesjes ervan af en bestrijk ze met een kwastje met de sticky grill saus. Leg ze terug op de barbecue of grill en bak nog eens 2 minuten.

  3. Serveer de spiesjes met de rest van de sticky grill saus.

  4. Serveertip: je kunt de varkenshaas ook vervangen door kip.

Meer inspiratie voor een perfecte BBQ avond: 8x lukt-altijd-recepten voor op de bbq

Het kan dus wel: Slank barbecueen doe je zo!

Met deze video’s, artikelen en bbq-hacks ben jij zó een ware grillmaster(es): Foodfile BBQ

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!