Butterscotchfondue met brownies

Butterscotchfondue met brownies

Ik heb alle tijd Erg makkelijk Goedkoop

Butterscotchfondue met brownies

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 350 g pure chocolade
    • 200 g margarine
    • 2 el fijne kristalsuiker
    • 250 g
    • 1 bakje aardbeien
    • 4 eieren
    • 2 tl
    • 150 g
    • 150 g
    • vanille-extract
    • 125 ml
    • 45 g
    • zout
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Laat de bruine suiker en de fijne kristalsuiker met de golden syrup en 30 g margarine 5 minuten inkoken. Zet de pan van het vuur en voeg de slagroom toe. Meng goed en laat enkele uren afkoelen in de koelkast.

  2. Maak de brownies. Laat de chocolade met de suiker en 170 g margarine smelten in een pan. Meng de bloem met het bakpoeder, zout en de eieren. Roer het, met een beetje vanille-extract, door het afgekoelde chocolademengsel.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C. Vet een lage, rechthoekige bakvorm in.

  4. Giet het beslag in de vorm en bak 15 minuten in de oven, tot een cocktailprikker er droog
    uitkomt als je erin prikt. Laat afkoelen.

  5. Snijd de brownies in kleine vierkantjes en de aardbeien in partjes. Serveer met de koude
    butterscotchfondue als dipsaus.

Dze butterscotchfondue met brownies is hét recept voor de lekkerste zoete afsluiter.

Nog zo'n guilty pleasure: Pittige chocoladefondue met steranijs en kaneel