Garnalenspiesjes

Garnalenspiesjes

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Garnalenspiesjes

Ingrediënten voor 4 personen
    • 4 el olijfolie
    • 20 rauwe gepelde garnalen (of gamba's)
    • 2 el Calvé whiskey-cocktailsaus
    • 1 teentje knoflook
    • 1 rode peper

De lekkerste garnalenspiesjes van reuzengarnalen. Zelf marineren en daarna zelf grillen op de barbecue. Serveer de garnalenspies met een heerlijke Whisky Cocktailsaus, uiteraard die van Calvé.

Minder dan 30 minuten

  1. Snijd de peper in de lengte door, verwijder eventueel de zaadjes (minder heet) en snijd de rode peper fijn.

  2. Schep de garnalen (of gamba's) in een schaal om met de olijfolie, de uitgeperste knoflook en de rode peper en laat ze in de koelkast een half uurtje marineren.

  3. Rijg de garnalen aan de spiezen en bak ze op de barbecue in 5 minuten gaar. Serveer ze met de cocktailsaus.

  4. Tip: ook lekker met Calvé sambasaus.

Van lekkere vispakketjes tot zalmforel: 7x visrecepten voor op de BBQ

Keukentruc: Zo maak je je BBQ in een handomdraai schoon

Gauw uitproberen! Dit zijn de BBQ trends van 2017

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!