Groente roerbak met puree en tartaar

Groente roerbak met puree en tartaar

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Groente roerbak met puree en tartaar

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g broccoli (in mini roosjes)
    • 3 lente-uitjes
    • 200 g kastanjechampignons
    • 200 g cherrytomaatjes
    • 2 el
    • zout en peper
    • 1 scheut Blue Band Vloeibaar

Een echt AGV'tje (aardappel-groente-vlees). Daar hebben we zo nu en dan echt even zin in. Jij ook?

Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verhit een flinke scheut vloeibare margarine in een wok en voeg de broccoliroosjes toe. Bak ca. 3 minuten.
  2. Snijd de lente-ui in ringen en voeg bij de broccoli. Snijd de champignons in vieren en voeg met de tomaatjes bij het wokgerecht.
  3. Blus af met een scheutje balsamicoazijn en roerbak de groenten tot ze gaar zijn. Breng op smaak met zout en peper.
  4. Lekker met aardappelpuree en een tartaartje.

Ook zo'n fan van de Hollandse pot

Misschien vind je dit ook wel lekker!