Pittige chocoladefondue met steranijs en kaneel

Pittige chocoladefondue met steranijs en kaneel

Ik heb alle tijd Makkelijk Goedkoop

Pittige chocoladefondue met steranijs en kaneel

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 snufje chilipoeder
    • 1 scheut sinaasappellikeur (optioneel)
    • 1 kaneelstokje
    • 1 cake (in stukjes)
    • 1 banaan
    • 1 ananas
    • 2 sterretjes steranijs
    • 1 handjevol aardbeien
    • 200 g dessertchocolade
    • 75 ml vetarme room of sojaroom
Meer dan 1 uur

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain-marie of in de magnetron.
  2. Roer de room door de chocolade en voeg de steranijs, de kaneel en de chili toe. Laat het mengsel minimaal 1 uur rusten.

  3. Verwarm de chocolade tot 70 ºC en serveer met fruit en stukjes cake. 

Heb je wat te vieren? Met zo'n chocoladefondue als deze maak je iedereen blij! 

Feestelijk fondue receptje voor de kinderen: Stracciatella yoghurt fondue