Roerbak met rundvlees & paksoi

Roerbak met rundvlees & paksoi

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Roerbak met rundvlees & paksoi

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 1 struik paksoi (in reepjes)
    • 3 el Conimex sojasaus
    • 300 g witte rijst
    • 300 g rundvleesreepjes
    • 1 pot (à 340 gr) mais (uitgelekt)
    • 1 el sesamzaad
    • 2 el

In de Chinese keuken wordt het maar al te graag gebruikt: paksoi. Vanwege de korte bereidingstijd is deze bladgroente super geschikt om te wokken. En super gezond ook! Voor wie wil letten op de pondjes, een easy go to-recept:

Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Verhit de olie in een wok. Bak de vleesreepjes 2 minuten.

  3. Bak de reepjes paksoi 4 minuten mee.

  4. Schep het blad met de mais en het sesamzaad erdoor en roerbak nog 2 minuten.

  5. Breng op smaak met de sojasaus en peper. Verdeel de rijst met de roerbak over 4 kommen.

Ook snel uit de wok: Vijf kruiden woknoedels

De wok is ideaal voor de bereiding van een snelle, gezonde en gevarieerde maaltijd. Wil je wokken als een pro? Lees hier hoe je dat doet!

Misschien vind je dit ook wel lekker!