Rundervink met peperonata

Rundervink met peperonata

Snel klaar Makkelijk Goedkoop

Rundervink met peperonata

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 500 g tomaten (in partjes)
    • 1 gele paprika (in repen)
    • 4 el Bertolli olijfolie
    • Parmezaanse kaas (optioneel)
    • zout en peper
    • 4 rundervinken
    • 2 uien (in partjes)
    • 1 el tijm
    • 300 g fusilli

Op zoek naar een lekker recept voor het hele gezin? Met dit recept voor rundervink met peperonata zet je eenvoudig een heerlijk en voedzaam gerecht op tafel. Eet smakelijk!

Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de fusilli in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
  2. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Bestrooi de rundervinken met zout en peper en bak ze in 15 minuten gaar. 

  3. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan, bak de ui 3 minuten en voeg de paprika toe en bak nog 2 minuten. Schep er vervolgens de tomaten door en bak 8-10 minuten tot de tomaten zacht en smeuïg zijn.
  4. Breng op smaak met de tijm en zout en peper. 

  5. Verdeel de pasta over 4 diepe borden. Schep er de peperonata op en serveer met de rundervinken. Lekker met geraspte Parmezaanse kaas.

Inspiratie overzicht: Makkelijke recepten

Koken voor kinderen lastig? Niet met deze recepten

Lees ook: Zo maak je gezonde keuzes in de supermarkt

Misschien vind je dit ook wel lekker!