Snelle gehaktgoulash

Snelle gehaktgoulash

Mag even duren Makkelijk Goedkoop

Snelle gehaktgoulash

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 komkommers (in plakjes)
    • 1 kg vastkokende aardappelen (geschild)
    • 1 ui (gesnipperd)
    • 2 el Bertolli olijfolie
    • 1 blik
    • 2 el slasaus
    • 350 g
    • 2 paprika's (in reepjes)
    • 1 zakje mix voor goulash

Deze gehaktgoulash is eenvoudig te bereiden, rijk van smaak en heel erg lekker! 

Tussen 30 minuten en 1 uur

Bereiding

  1. Bestrooi de komkommers met zout en laat ze in een vergiet uitlekken.
  2. Kook de aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar. Verhit in een hapjespan de olijfolie en fruit de ui. Voeg het gehakt toe en bak in 3 minuten rul. Bak de paprika vervolgens nog 3 minuten mee. Voeg de kruidenmix, de tomatenblokjes en 250 ml water toe. Verwarm de goulash nog 5 minuten.

  3. Meng de komkommer met de slasaus en zout en peper naar smaak. Schep de aardappelen met de goulash op 4 borden. Serveer met de komkommersalade.

Kijk hier voor meer lekkere goulash recepten.

Het liefst binnen een halfuur aan tafel? Dan zit je met deze snelle recepten gebakken.

Misschien vind je dit ook wel lekker!