Spaghetti Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletjes

Spaghetti Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletjes

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Spaghetti Bolognese met kerstomaatjes en mozzarellabolletjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 350 g spaghetti
    • 1 zak Bertolli Pastasaus Bolognese (460 g)
    • 1 el Bertolli Robusto Extra Vergine olijfolie
    • 1 teentje knoflook
    • 250 g cherrytomaatjes
    • 2 bosuien
    • 1 bakje mini mozzarella balletjes
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Pel en snijd de knoflook fijn. Halveer de tomaatjes en snijd de bosuitjes in ringetjes.
  2. Verwarm voor de bolognese saus de vloeibare margarine in een pan en fruit hierin de knoflook met de bosuitjes. Voeg vervolgens de bolognesesaus en de kerstomaatjes toe en laat dit 8 á 10 minuten zachtjes sudderen. 

  3. Voeg in de laatste 2 minuten de mozzarella toe.

Nog zo'n lekkere pasta: Fettucini met kip, olijven, tomaat en rucola

Lees ook: Zo lang moet je pasta koken

Lees ook: Dít eet Irene Moors als niemand haar ziet

Op zoek naar een ander favoriet recept dat je ook kunt bestellen bij Jumbo? Klik hier.

Misschien vind je dit ook wel lekker!