Spinazie pannenkoeken met zalm

Spinazie pannenkoeken met zalm

Snel klaar Erg makkelijk Goedkoop

Spinazie pannenkoeken met zalm

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 8 pannenkoeken naturel (koelvers)
    • 2 bakjes zuivelspread light naturel (à 185 g)
    • 200 g gerookte zalmfilets
    • 8 cocktailprikkers
    • 600 g losse bladspinazie (diepvries)
    • 500 g tomaten (in stukjes)
    • 2 el pesto alla genovese

Zaterdag pannenkoekendag! Met deze goed gevulde pannenkoeken maak je iedereen blij. 

Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Verwarm de spinazie in een koekenpan. Verwarm de pannenkoeken in de magnetron volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Meng intussen de tomaten met de pesto en zout en peper naar smaak. Besmeer de pannenkoeken met de zuivelspread.
  3. Verdeel er de zalmfilet, de spinazie en zout en peper naar smaak over. Rol op en steek er een prikker door. Leg op elk bord 2 pannenkoeken en serveer met de tomatensalade.

  4. Aantal kcal: ca. 625 p.p.

Zoet, met banaan, vegan of hartig: Kijk hier voor de lekkerste pannenkoek recepten!

Pak je agenda er maar bij: Dit zijn de allerleukste foodfestivals van zomer 2017!

Misschien vind je dit ook wel lekker!