Stevige vispakketjes

Stevige vispakketjes

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Stevige vispakketjes

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 2 el olijfolie
    • 4 takjes rozemarijn
    • 600 g koolvisfilets (4 stuks van 150 g)
    • zout en peper naar smaak
    • 4 el Calvé mosterdsaus
    • 3 teentjes knoflook

Heerlijke vispakketjes voor op de barbecue. Hierdoor worden alle smaken van koolvisfilets, rozemarijn en knoflook bewaard en is de vis ook nog eens heerlijk mals en sappig. Dit gerecht maak je pas echt helemaal af met Calvé Mosterd saus.

Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Pel de knoflook en snijd de tenen in plakjes. 

  2. Leg 4 grote stukken aluminiumfolie op je werkbank en leg op ieder vel een visfilet. Bestrooi de vis met wat peper (en zout) en verdeel er de knoflook en verse rozemarijn over. Sprenkel er wat olijfolie over en vouw de folie goed dicht.

  3. Leg de vispakketjes op een hete barbecue (of in de oven) en bak de vis in 10 tot 15 minuten gaar. 

  4. Serveer de vispakketjes op borden en geef de mosterdsaus erbij.

  5. Tip: ook lekker met Calvé sambasaus.

Serveertip: Maak dit gerecht af met gepofte aardappels.

Receptenset: 7x de allerlekkerste recepten voor op de BBQ

Keukentruc: Zo maak je super snel je BBQ schoon

Bron: Calvé

Misschien vind je dit ook wel lekker!