Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst

Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst

Een recept uit de Gewoon Gezond challenge
Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 400 g
    • 1 pakje kokosmelk
    • 1 el Conimex sojasaus
    • 4 el (fijngehakt)
    • 400 g stevige visfilet (bijv. roodbaarsfilet)
    • 500 g Thaise roerbakmix
    • 95 g Conimex Boemboe (Rode Curry)
    • 2 el Conimex Wok Olie

Verrukkelijke Thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst. Heerlijke rijstgerecht met roodbaarsfilet, Thaise roerbakgroentes, Conimex Sojasaus en Conimex Kruidenpasta Rode Curry. Dit gerecht mag niet ontbreken bij een rijsttafel.

Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de visfilet in mooie blokjes.
  2. Verhit een grote wok, schenk er 2 el Conimex Wok Olie in en wok hierin de visblokjes voorzichtig 1 minuut. Meng er de Conimex Kruidenpasta Rode Curry en de kokosmelk doorheen en laat de vis op laag vuur 5 minuten zachtjes pruttelen
  3. Verhit een el olie in een andere wok of grote hapjespan en roerbak hierin de groenten 3 minuten. Breng ze op smaak met een eetlepel Conimex Sojasaus.
  4. Meng de warme rijst met de koriander. Verdeel de viscurry over 4 borden en schep de korianderrijst en de knapperige groenten ernaast.
  5. Serveertip: Lekker bij de thaise viscurry, knapperige groenten en korianderrijst de krokante Conimex Kroepoek Cassave.

  6. Variaties: Vervang de visfilet door grote gepelde garnalen.

Misschien vind je deze Thaise viskoekjes ook wel lekker!

Lekker variëren: 3x heerlijke curry's met vis

Lees ook: Met déze groenten maak je de ultieme curry

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!