Tomatensalsa & kipwraps

Tomatensalsa & kipwraps

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Tomatensalsa & kipwraps

Ingrediënten voor 2 personen
  • Voor 2 wraps:

    • 40 g gare kipfilet
    • 1 rood uitje
    • Becel met avocado-olie & limoenolie
    • 2 tomaten
    • 2 takjes
    • 1 snufje cayennepeper
    • 0.5 tl limoensap
    • 2 volkoren wraps
    • 4 blaadjes

Met wraps kun je alle kanten op. Probeer eens dit recept met tomatensalsa en kip. Zo lekker!

Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Snijd de kip in stukjes.
  2. Pel het uitje en snijd in reepjes.
  3. Hak de koriander grof.
  4. Halveer de tomaten, schep de zaadjes eruit en snijd het vruchtvlees in stukjes.
  5. Meng voor de salsa de stukjes tomaat met de uienreepjes, koriander, een snufje cayennepeper en het limoensap. (Voeg eventueel een heel klein beetje honing toe om de salsa iets te zoeten.)
  6. Besmeer de wraps met Becel met avocado-olie & limoenolie. Beleg met sla, schep de salsa en kip erop en vouw ze dicht.
  7. Tip: Voor de gare kipfilet: gebruik een restje kip of gaar de kipfilet in kipbouillon of water. Zorg dat de kip net onder staat, breng tegen de kook en laat op een heel laag vuur ca. 35 minuten garen.

Wraps zijn makkelijk, lekker en veelzijdig: Kijk hier voor de lekkerste wrap recepten

Mexico mee naar school: Zo maak je van je broodtrommel een Mexicaans feestje!

Bron: Becel

Misschien vind je dit ook wel lekker!