Vispakketjes op de barbecue met sojasaus

Vispakketjes op de barbecue met sojasaus

Snel klaar Makkelijk Iets duurder

Vispakketjes op de barbecue met sojasaus

Ingrediënten voor 6 personen
  • Ingrediënten

    • 3 preien
    • 2 teentjes
    • 75 g zalmfilets (of kabeljauwfilet, 6 stukjes)
    • 2 el Conimex wokolie
    • 9 cherrytomaatjes
    • 2 el sesamzaad
    • 2 tl
    • 2 el Conimex sojasaus
Deze vispakketjes op de barbecue met sojasaus zijn bij elke bbq een groot succes! Verrukkelijke zalmfilet of kabeljauwfilet met prei, cherrytomaten en natuurlijk Conimex Sojasaus. Met slechts een half uurtje voorbereiding kunnen deze zalmpakketjes al op de barbecue.
Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Was en snijd de preien in smalle ringen. Pel en hak de knoflook fijn. Was en halveer de tomaatjes.
  2. Roerbak het sesamzaad, de prei en de knoflook 3 minuten in 2 eetlepels wokolie. Voeg de peper en de 2 eetlepels sojasaus toe en laat het even koken.
  3. Leg 6 grote vellen aluminiumfolie op het aanrecht. Schep op elk vel een lepel van het preimengsel. Leg de stukken zalm erop en verdeel daar de rest van het preimengsel en de tomaatjes over. Vouw de pakketjes dicht.
  4. Leg de pakketjes op de barbecue en bak de vis in ongeveer een kwartier gaar.

Recepten voor frisse salades en tips voor naast je bbq-gerecht: 11x gezonde gerechten voor bij de BBQ

Het kan dus wèl: Slank barbecueën doe je zo!

Bron: Conimex

Misschien vind je dit ook wel lekker!