Warme spinaziesalade met feta en bacon

Warme spinaziesalade met feta en bacon

Snel klaar Erg makkelijk Iets duurder

Warme spinaziesalade met feta en bacon

Ingrediënten voor 4 personen
  • Ingrediënten

    • 300 g verse spinazie
    • 3 lente-uitjes
    • 8 zwarte olijven zonder pit
    • 3 el Blue Band Vloeibaar
    • 100 g bacon in dunne reepjes
    • 150 g cherrytomaatjes
    • 1.5 el
    • 1 flinke mespunt gedroogde oregano
    • 125 g fetablokjes

Een salade die je in de winter wilt eten! Warme en frisse smaken gecombineerd in een gerecht.

Minder dan 30 minuten

Bereiding

  1. Was en droog de spinazie. Snijd de lente-uitjes in ringetjes en de olijven in plakjes.
  2. Verhit de vloeibare margarine en bak hierin op laag vuur de baconreepjes en lente-ui.
  3. Voeg na ongeveer 4 minuten de cherrytomaatjes toe en warm ze even goed op. Schenk de azijn erbij en strooi de oregano erover. Warm het nog even door en schep het dan bij de spinazie. Hussel alles door elkaar. Garneer de salade met de feta en olijven.
  4. Serveertip: lekker met gebakken aardappeltjes en een stuk vlees.

Met deze smaken blijf je in Griekse sferen: Souvlaki met komkommersalade

Lees ook: 15 onmisbare saladetips

Lees ook: Zo raak jij je online recepten niet meer kwijt

Misschien vind je dit ook wel lekker!